Het snelste en beste webshopplatform Woocommerce

Wat is Woocommerce?
Woocommerce is ontstaan in 2008 toen drie websitebouwers een nieuwe plug-in ontwikkelde voor de website WordPress. Met deze nieuwe plug-in kon een webshop gemaakt worden.  Woocommerce begon zeer simpel, maar is inmiddels uitgebreid tot een zeer professioneel webshop systeem met tal van mogelijkheden. Om deze reden is Woocommerce een van de bekendste en meest gebruikte webshop systemen van deze tijd.
De simpele versie van Woocommerce is gratis te downloaden via WordPress. Voor een professionele webshop kan een premium pakket gekocht worden.

Woocommerce themes en plug-ins
Woocommerce heeft verschillende themes en plug-ins om de ideale webshop te maken. Er zijn veel soorten Woocommerce themes die dienen als basis voor het design van een webshop. Er is voor iedere sector en smaak wel wat te vinden. Het gebruik van een Woocommerce theme bespaart daarnaast ook nog eens veel tijd en kosten.
De plug-ins maken het heel simpel om producten en functies toe te voegen aan de webshop. Denk hierbij aan: het toevoegen van aanbiedingen, verschillende btw-tarieven, verzendkosten aanpassen aan het gewicht, subcategorieën, nieuwsbrieven en afbeeldingen die veranderen op basis van de gekozen kleur. Naast al deze functies bestaat er zelfs de mogelijkheid om klanten een eigen product te laten ontwerpen.

Woocommerce voordelen
Met Woocommerce kan een webshop gemaakt worden zonder veel geld te investeren. Zoals eerder benoemd, is het ook nog eens makkelijk in gebruik en ziet het er zeer professioneel uit. Dit komt doordat alles op één plek te vinden is. Woocommerce heeft maar één systeem en vanuit dat systeem kan alles worden aangepast binnen de webshop.
Naast het verkopen van fysieke producten kunnen er ook digitale producten verkocht worden. Denk hierbij aan onlinecursussen of een E-book. Ook kunnen er kaartjes voor een concert of festival verkocht worden via een webshop van Woocommerce. Het aantal verkochte producten en alle statistieken die daarbij horen, worden automatisch bijgehouden. Zo krijgt men inzicht in de bestverkochte producten, het soort klanten en op welke dagen het meest verkocht wordt.
Wil je niet alleen een Nederlandstalige webshop? Woocommerce biedt ook de mogelijkheid om een webshop te maken in meerdere talen. Talen zoals Duits, Frans, Engels en Spaans kunnen toegevoegd worden aan de webwinkel om meer klanten aan te spreken.
Meerdere betaalmethoden kunnen worden toegevoegd aan de webshop. Dit kan via verschillende betaalproviders zoals Digiwallet, Icepay, Mollie en Pay. Via deze betaalproviders kunnen betaalmethoden iDeal, Paypal, Afterpay en creditcards worden toegevoegd.
Er zijn regelmatig updates, hierdoor blijven alle functies optimaal en kunnen steeds nieuwe plug-ins en themes worden bijgevoegd. Ook wordt Woocommerce als veilig ervaren. Ze werken samen met veiligheidsexperts en er vinden ook regelmatig veiligheidsupdates plaats.

Er zijn natuurlijk nog veel meer voordelen die niet beschreven zijn, maar het is logisch dat Woocommerce enorm populair is door al deze voordelen. Woocommerce biedt de mogelijkheid om een professionele webshop te ontwerpen tegen een zeer goedkope prijs. Hiermee is het voor iedereen mogelijk, ongeacht ervaring, om een webshop te maken.

In case of any complain or © copyright or issues please check disclaimer page for faster resolutions.